Szeretettel köszöntünk az oldalunkon Kedves Látogatónk!
2007. március 10-én nyitotta meg kapuit az I. Redrock Mászóterem Székesfehérváron a Farkasvermi úton.
Több ezer emberrel ismertettük már meg a függőleges szenvedély világát. Célunk minél szélesebb körben népszerűsíteni ezt a fantasztikus és izgalmas sportot.
A mászást alkalmazzuk terápiában, tréningeken, edzéseinken és a coaching-ban.
Versenyeket szervezünk és építjük a Város mászóközösségét.
Mobil mászófalainkkal számos rendezvényen vettünk már részt.
Évtizedes tapasztalattal látjuk, hogy az embereknek mekkora szüksége van a hatékony kikapcsolódásra, a minden izmot megmozgató komplex ám egyben szabad mozgásformára és a ma egyre népszerűbb saját súlyos edzésekre. A Falmászás egy ideális ötvözete a kreativitásnak és a saját súlyos mászásnak elme és test.
A Mászóteremben felfedezheted a tested izmai és kreatív elméd tökéletes össhangját
Jelenleg a Major utca 23-ban vagyunk megtalálhatóak. Ez a III. helyszínünk, 2014-óta itt várjuk a Függőleges Világ szerelmeseit!
Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon és reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!
Küldetés Nyilatkozat
A Redrock Falmászóterem, mint Fehérvár és a Régió Felelős vállalkozása küldetésének és feladatának tekinti az alább felsoroltakat:
A Falmászással életeket formálunk
I. A falmászás, mint sport népszerűsítése elsősorban Székesfehérváron és a Megyében. Célunk, hogy minél több ember ismerje meg ezt a sportot , új generációs versenyzők kinevelése. Nemzeti – és nemzetközi versenyeken részvétel. Székesfehérvár város értékeinek a növelése.
II. A falmászás értékeinek széles körben való megismertetése. Célunk a falmászással segíteni és fejleszteni az embereket. A mászóterem példamutató intézmény legyen.
III . Gyermekek segítése, rászorulók támogatása. A rendelkezésre álló kereteket felhasználva támogatjuk és lehetőségekhez juttatjuk a gyerekeket és az arra rászorulókat. Minden embert megillet a tisztesség a megbecsülés, a tisztelet és a boldogság.
IV. Az ifjúság védelme, támogatása és képzése a sporton keresztül. Célunk értéket teremteni! A káros szenvedélyek helyett a sport és egészség. Célt adni az ifjúságnak.
Ebből kifolyólag szívesen kötünk ez irányú együttműködéseket, támogatjuk, és segítjük az ifjúság fejlődését és megismerkedését ezzel a sporttal. Továbbá szívesen támogatjuk és segítjük az együttműködő intézményt is a rendelkezésre álló kereteken belül.
V. Olyan szervezetek támogatása és segítése, melyek összhangban vannak céljainkkal. Örömmel segítjük és támogatjuk az olyan nemes kezdeményezéseket melyek emberek fejlődését , biztonságát és békés egymás mellett élését szolgálják.
VI . Olyan egészség tudatos életmódra ösztönzés, melynek részét képezi ez a sport is. A falmászás jótékony hatásait kihasználva segítjük a beteg, fogyatékkal élőket lehetőségeinkhez mérten. Erőt és hitet tanítunk az élethez.
VII. A természet tisztelete és megóvása. Célunk a környezetünk védelme, gondozása és szeretete, ezért segíteni kívánunk olyan eseményeken, melyek ezzel összhangban vannak, emellett hasonló programokat kívánunk szervezni. A fenntartható fejlődés és a környezet tudatos gondolkodás elkötelezett hívei vagyunk.