Térkép

Bejárat: Székesfehérvár, Major utca 23.

Tervezd meg hozzánk az útvonalad

A legegyszerűbb módja, hogy eljuss hozzánk.

Útvonaltervező

Kapcsolat

5 + 4 =

Grósz Ákos: +36 20 467 9022 akos.grosz@redrockmaszoterem.hu

  • Általános infók,
  • edzésekre bejelentkezés (H-Sz-P),
  • Gyerekszülinapok,
  • Rendezvények,
  • Mobilfalak…

Balogh Claudia: +3620 382 1430 claudia@redrockmaszoterem.hu

  • Általános infók
  • Edzés bejelentkezés (K-Cs)
  • Ovis edzések

Redrock (15:00-20:00 között H-P): +36 70 703 7847

Egyesületünk Edző Csapata

Grósz Ákos

Redrock Mászóterem Ügyvezető, Mozogj Kreatívan SE Elnök. Vezető edző
2007 óta mászom, azonnal bele szerettem ebbe a sportba és a célom, hogy minél több ember megtapasztalja ezt az élményt. Az edzéseimen arra törekszem, hogy a tanítványaimból kihozzam a maximumot, megalkuvás nélkül. A mászás formálja a személyiséget, ezt tudatosan beépítem az edzéseimbe. Ha valaki szeretne sikerrel célokat elérni az életében, és megtanulni a célokhoz vezető megfelelő hozzáállást azt gondolom, hogy az edzéseimen erre remek alkalma nyílik, hisz én mindig többnek tekintem az edzést mint sima mozgás. Saját magunkat és a saját korlátainkat kell legyőzni és minden edzésen ez történik. Átlépünk azon, akik vagyunk, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, akik lenni szeretnénk, ezen az úton vezetem a tanítványaimat az edzéseim során!

Balogh Claudia

Mozogj Kreatívan SE Alelnök, Felnőtt, gyerek és ovis edző,
2010- óta mászom, 2012 óta edzőként is dolgozom, emellett van alapfokú sziklamászói vizsgám is. Vannak Országos szinten dobogós helyet elért tanítványaim és vannak olyanok akik a Magyar Válogatottban is bent vannak. Mellettük vannak akik nem versenyeznek, náluk is fontos az egyéni fejlődés.Ovis/ alsós gyerekeknél a játékos feladatok és az apró sikerek jutalmazásán keresztül a testtudat fejlesztése és a sportág szépségeinek megismertetése a fő cél.
2014-től felnőttekkel is foglalkozom.  Ami engem megfogott a mászásban az a kreativitás, a saját korlátaink fokozatos leküzdése, így egy egészséges test-lelki-szellemi egyensúly elérése. Törekszem is ezt edzőként tovább adni.

Jámbor Ádám

Testnevelőtanár, Szakedző, Erősítő edző

2008-ban kezdtem műfalat és sziklát mászni, 2009 óta tartok mászóedzéseket. 2015-ben végeztem a Pécsi Tudomány egyetemen Történelem és Testnevelés szakon. A 2016-os magyar Boulder Bajnokságban tanítványaim remekül szerepeltek: Mini fiú országos 2. hely, Gyerek fiú országos 2. és 3. hely, Ifi B lány országos második hely.
Mottóm: “Bármihez amit megtehetsz az életben fogj hozzá. A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik. (Goethe)

Abonyi Gábor

Rotpunkt Sziklamászó Egyesület Elnök, edző, nagy falas edző
2007 óta rendszeresen mászom. Első sorban sziklán sport utakat, de teremben is edzek. 2013 óta a székesfehérvári Rotpunkt Sziklamászó Egyesület elnökeként próbálom minél több emberrel megszerettetni a sziklamászást, falmászást, illetve boulderezést.

Varga Petra

Gyerek és Ovis Edző
Ez a negyedik éve, hogy mászom, a második szezon amiben aktívan versenyzek. 2014-ben 4. helyn 2015-ben 2. helyen végeztem a magyar Bajnokságban. Legtöbbször műfalon, ritkábban sziklán mászom. Másfél éve tarok edzéseket, kezdetben csak óvodásoknak, viszont ma már versenyző tanítványom is van. Edzőként fontosnak tartom, hogy a gyerekek úgy fejlődjenek és erősödjenek, hogy közben jól érzik magukat. A kicsikkel játékosan edzünk, a nagyokkal pedig már a versenyekre készülünk.

Berecz István

Falmászó és Speciális Edző
A nevem Berecz István, sportos életstílussal nőttem fel, már gyermek korom óta foglalkoztatnak a különféle mozgásformák, mindent a saját testsúlyos edzés egyik fő ágazatával kezdtem, az úszással, futással. 10 éve találkoztam először a Street Workouttal és már 7. éve űzöm fő sportágként. Véleményem szerint minden ember genetikusan arra született, hogy mozogjon: méghozzá gyakran és kitartóan. Megannyi lehetőség, potenciál van abban ha valaki sportol. Edzőként személyesen és online is foglalkozom kezdőkkel, haladókkal, versenyszerű sportolókkal, de lehet szó akár amerikai focistáról, úszúról, vagy új generáció kineveléséről. Generalista típus vagyok, így sok téren van már tapasztalatom (falmászás, atletika), illetve a rehabilitáció terén is. Fontosnak tartom az egészséges organikus táplálkozást, mellyel természetes úton találhatunk mindenre gyógymódot, illetve sportteljesítményünket is növelhetjük. Keressetek bátran, bármikor, hiszen azért vagyok itt, hogy segítsek és hogy megtaláljátok a saját utatokat a mozgás és a táplálkozás világában.