Térkép

Bejárat: Székesfehérvár, Major utca 23.

Tervezd meg hozzánk az útvonalad

A legegyszerűbb módja, hogy eljuss hozzánk.

Útvonaltervező

Kapcsolat

5 + 1 =

Grósz Ákos: +36 20 467 9022 akos.grosz@redrockmaszoterem.hu

  • Általános infók,
  • edzésekre bejelentkezés (H-Sz-P),
  • Gyerekszülinapok,
  • Rendezvények,
  • Mobilfalak…

Balogh Claudia: +3620 382 1430 claudia@redrockmaszoterem.hu

  • Általános infók
  • Edzés bejelentkezés (K-Cs)
  • Ovis edzések

Redrock (15:00-20:00 között H-P): +36 70 703 7847

Egyesületünk Edző Csapata

Grósz Ákos

Redrock Mászóterem Ügyvezető, Mozogj Kreatívan SE Elnök. Vezető edző

Bemutatkozó

2007 óta mászom, azonnal bele szerettem ebbe a sportba és a célom, hogy minél több ember megtapasztalja ezt az élményt. Az edzéseimen arra törekszem, hogy a tanítványaimból kihozzam a maximumot, megalkuvás nélkül. A mászás formálja a személyiséget, ezt tudatosan beépítem az edzéseimbe. Ha valaki szeretne sikerrel célokat elérni az életében, és megtanulni a célokhoz vezető megfelelő hozzáállást azt gondolom, hogy az edzéseimen erre remek alkalma nyílik, hisz én mindig többnek tekintem az edzést mint sima mozgás. Saját magunkat és a saját korlátainkat kell legyőzni és minden edzésen ez történik. Átlépünk azon, akik vagyunk, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, akik lenni szeretnénk, ezen az úton vezetem a tanítványaimat az edzéseim során!

Balogh Claudia

Mozogj Kreatívan SE Alelnök, Felnőtt, gyerek és ovis edző,

Bemutatkozó

2010- óta mászom, 2012 óta edzőként is dolgozom, emellett van alapfokú sziklamászói vizsgám is. Vannak Országos szinten dobogós helyet elért tanítványaim és vannak olyanok akik a Magyar Válogatottban is bent vannak. Mellettük vannak akik nem versenyeznek, náluk is fontos az egyéni fejlődés.Ovis/ alsós gyerekeknél a játékos feladatok és az apró sikerek jutalmazásán keresztül a testtudat fejlesztése és a sportág szépségeinek megismertetése a fő cél.
2014-től felnőttekkel is foglalkozom.  Ami engem megfogott a mászásban az a kreativitás, a saját korlátaink fokozatos leküzdése, így egy egészséges test-lelki-szellemi egyensúly elérése. Törekszem is ezt edzőként tovább adni.

Jámbor Ádám

Testnevelő tanár, Szakedző, Erősítő edző, hivatásos útépítő

Bemutatkozó

2008-ban kezdtem műfalat és sziklát mászni, 2009 óta tartok mászóedzéseket. 2015-ben végeztem a Pécsi Tudomány egyetemen Történelem és Testnevelés szakon. A 2016-os magyar Boulder Bajnokságban tanítványaim remekül szerepeltek: Mini fiú országos 2. hely, Gyerek fiú országos 2. és 3. hely, Ifi B lány országos második hely.
Mottóm: “Bármihez amit megtehetsz az életben fogj hozzá. A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik. (Goethe)

Varga Petra

Gyerek és Ovis Edző

Bemutatkozó

Ez a negyedik éve, hogy mászom, a második szezon amiben aktívan versenyzek. 2014-ben 4. helyn 2015-ben 2. helyen végeztem a magyar Bajnokságban. Legtöbbször műfalon, ritkábban sziklán mászom. Másfél éve tarok edzéseket, kezdetben csak óvodásoknak, viszont ma már versenyző tanítványom is van. Edzőként fontosnak tartom, hogy a gyerekek úgy fejlődjenek és erősödjenek, hogy közben jól érzik magukat. A kicsikkel játékosan edzünk, a nagyokkal pedig már a versenyekre készülünk.

Zsilák Kinga

Szitakötő SE Elnök, Rekreációszervező és egészségfejlesztő, Szakedző, Nyújtó edző

Bemutatkozó

2005-ben kezdtem el falat mászni a Rotpunkt Sziklamászó Egyesületnél. Kezdetben műfalat, majd sziklafalon sport utakat és nagyfalat egyaránt másztam. Nemsokkal később versenyezni kezdtem. Női kategóriában aranyérmet nyertem Pécsen, majd több alkalommal Százhalombattán és Székesfehérváron is. A 2016-os Magyar Boulder és Gyorsasági Bajnokságban 4. helyen végeztem. Számomra a falmászás, a sporton felül, életformává is vált. 6 éves koromban kezdtem szertornázni, amely megalapozta a sportok iránti rajongásom. Később több sportágban is gyakorlatot és versenyzői tapasztalatot szereztem. Több éves tapasztalatom van sportoktatásban, illetve gyerektáborok vezetésében. Sikeresen és hatékonyan dolgozom együtt a fiatalabb generációval. Életem további fontos és aktív része a rendszeres lovaglás és a versenyszerű szörfözés. 2012-ben Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakon végeztem Győrben, a Nyugat-magyarországi Egyetemen. 2016 elején kezdtem el újra edzőként dolgozni a Redrock Mászóteremben. Edzéseimen az erő és állóképesség mellett nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra, valamint a megfelelő és könnyed mászótechnika elsajátítására.

Abonyi Gábor

Rotpunkt Sziklamászó Egyesület Elnök, edző, nagy falas edző

Bemutatkozó

2007 óta rendszeresen mászom. Első sorban sziklán sport utakat, de teremben is edzek. 2013 óta a székesfehérvári Rotpunkt Sziklamászó Egyesület elnökeként próbálom minél több emberrel megszerettetni a sziklamászást, falmászást, illetve boulderezést.

Kollár Gergely

Erőnléti edző /Ninja Warrior oktató / Speciális Edző

Bemutatkozó

Gyerekkorom óta a sport áll az életem középpontjában. A következő sportágakban versenyeztem: karate, kosárlabda, erőemelés és súlyemelés. Ezen kívül felkerestem a legjobb szakembereket, és technikai szinten a tökéletességet megcélozva tanultam atletizálni, úszni, táncolni, falat mászni és szertornázni. Emellett a legtöbb sport elméleti hátterét javarészt külföldi szakirodalmakból tanulmányoztam. Budapesten dolgoztam a Crossfit Budapest-nél, és az International Welness Institut edzőképző iskolában gyakorlati oktatóként dolgoztam. A falmászás az egyik legélvezetesebb sport volt, amivel megismerkedtem a Red Rock edzői által. Örülök, hogy most lehetőségem nyílt a mászó gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt erőnléti edzést tartani, mellyel hozzájárulhatok választott sportáguk teljesebb elsajátításához!