Felkészülni az előre nem láthatóra sosem könnyű. A Ninja Warrior az agilitás, az erő-állóképesség és a technika magas szintű ötvözését kívánja meg. Ezekre speciálisan fogjuk ötvözni a falmászás, a szertorna és az atlétika elemeit. Mindezekre garantáltan fel fogunk tudni készíteni!

Rólam:

Gyerekkorom óta a sport áll az életem középpontjában. A következő sportágakban versenyeztem: karate, kosárlabda, erőemelés és súlyemelés. Ezen kívül felkerestem a legjobb szakembereket, és technikai szinten a tökéletességet megcélozva tanultam atletizálni, úszni, táncolni, falat mászni és szertornázni. Emellett a legtöbb sport elméleti hátterét javarészt külföldi szakirodalmakból tanulmányoztam. Budapesten dolgoztam a Crossfit Budapest-nél, és az International Welness Institut edzőképző iskolában gyakorlati oktatóként dolgoztam. A falmászás az egyik legélvezetesebb sport volt, amivel megismerkedtem a Red Rock edzői által. Örülök, hogy most lehetőségem nyílt a mászó gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt erőnléti edzést tartani, mellyel hozzájárulhatok választott sportáguk teljesebb elsajátításához!

 

Jelentkezz és kérd az első alkalmat ajándékba!

 

Ninja Warrior Felkészítő edzések időpontjai keddenként 19:00-tól, részvétel bejelentkezésre.

Bővebb infók az árakról és az edzés menetéről:  +3670 5706462 vagy személyesen az edzés időpontjában.

Add meg a Keresztneved és az E-mail címed és küldjük is e-mailben az ajándék Ninja Warrior Felkészítő jegyed!

Kérem a Redrock Mászóterem 1 alkalmas Ninja Warrior Felkészítő jegyet (Az ajándékjegy névre szól. 1 alkalmas Ninja Warrior Felkészítőre érvényes és készpénzre nem váltható).
Valamint kérek információt a Redrock Mászóterem által meghirdetett rendezvényekről, programokról és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le, amivel fejleszthetem magam.
Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

E-mail cím:*
Keresztnév:
Kérlek, pipáld ki : Hozzájárulok, hogy számomra a Redrock Mászóterem eDM-et küldjön